Jeg vil gerne ringes op Skriv dit telefon nummer. Så ringer vi tilbage snarest.
The Name is required
The Phone is required
Mange tak. Vi har modtaget din besked og vil ringe dig op snarest.

asien

“Med Emil og Ida i det Vilde Østen”

En motorcykel-familierejse på tværs af ekstreme kulturelle kontraster: med start i det velordnede kinesiske Singapore, gennem det islamiske Malaysia og Sumatra til det buddistisk prægede Java, videre med fragtskib til det kristne og animistiske Timor og helt ud til det vilde, voldsomme og fantastiske Ny Guinea og tilsidst ned til det venlige europæiske Australien. Motorcykler til lands, til vands og i luften var en helt speciel udfordring. På Ny Guinea måtte vi flere gange skille motorcyklerne ad for at læsse dem pp små fly der kunne bringe os videre til den næste strækning bjergvej i det indre af tropeøen, hvor bjergene er så høje at de er dækket af evig sne.

Emil og Ida var selvfølgelig med igen. Og denne gang havde Emil skolebøger med. Hør også om hvordan man kombinerer skolegang med fjernrejser.

Et to timers show med lysbilleder og musik, inklusive pause, fremvisning af dragter og andet fra rejsen, samt spørgsmål og svar. Vi medbringer selv apparatur, arrangøren sørger for lærred og mørklægning.
bog dabook