Jeg vil gerne ringes op Skriv dit telefon nummer. Så ringer vi tilbage snarest.
The Name is required
The Phone is required
Mange tak. Vi har modtaget din besked og vil ringe dig op snarest.

afrika

“Motorcykelfamilien gennem Afrika”

Foredraget fortæller om den hårdeste rejse vi har gennemført. 3 motorcykler, 24.000 km fra Capetown til Cairo på seks måneder. Emil var 17 år og er den yngste der nogensinde selv har kørt tværs igennem Afrika på motorcykel. Vejene var elendige og situationen mange steder meget urolig. Men Afrika er et smukt og vidunderligt kontinent. To af foredragets - og rejsens - højdepunkter er besøget hos Himbaerne i Namibia og hos gorillaerne i Zaire. Hos Himbaerne oplevede vi lidt af livet hos de oprindelige folk og deres balance med naturen, som er det modsatte af fattigdom. Og besøget hos gorillaerne, menneskets nærmeste slægtninge i naturen, var et familiebesøg som gjorde dybt indtryk.
Rejsen begyndte i det lille bjergland Leshoto, videre gennem Sydafrika, Namibia, Angola (hvor der var en lille pause i tyve års borgerkrig), Zaire, et kæmpeland i total opløsning, Uganda med AIDS, Kenya der tog imod 100.000 sultende somaliere, Etiopien som lige var kommet af med det kommunistiske diktatur, Eritrea som efter en generations krig var ved at blive selvstændigt, Sudan med det værste diktatur og den venligste befolkning og endelig til Afrikas største by Cairo.
Et to timers show med lysbilleder, inklusive pause, fremvisning af dragter og andet fra Afrika, samt spørgsmål og svar. Vi medbringer selv apparatur, arrangøren sørger for lærred og mørklægning.
bog dabook