Jeg vil gerne ringes op Skriv dit telefon nummer. Så ringer vi tilbage snarest.
The Name is required
The Phone is required
Mange tak. Vi har modtaget din besked og vil ringe dig op snarest.

elektrisk

Som de første jorden rundt i elbil

Vores nye foredrag HELT ELEKTRISK JORDEN RUNDT fortæller vi om at forfølge et stort personligt mål, om strabadser og udfordringer, om den store vidunderlige verden vi har oplevet og om de mennesker vi mødte i Rusland, Kina, Mongoliet, USA og Europa. Vi har taget hul på fremtiden og prøvet noget ingen andre danskere har prøvet.

Starten gik i København den 25 juni 2010. Ville det lykkedes for os at blive de første der kørte jorden rundt i en rigtig elbil? Tilskuerne kommer med fra begyndelsen, hvor vi døjede med alverdens strabadser og tekniske problemer, en bil der brændte, med biler som ikke ville lade, elstik der smeltede og sikringer der sprang. Efter ekstrem hede i Rusland, problemer med at finde strøm i Sibirien og farlige situationer i Mongoliet nåede vi Kinas millionbyer og verdensudstillingen i Shanghai, hvor elbilen blev udstillet ved siden af den lille havfrue. Fra Kina gik rejsen til USA hvor snestorme og isnende kulde ventede. Elbilen vakte kolossal nysgerrighed på Amerikas største biludstilling i Detroit. Sidste etape af jordomrejsen startede i Spanien. Et højdepunkt var at deltage i Monte-Carlo Rally for elbiler.

Vi fortæller også om mødet med mange forskellige mennesker kloden rundt og viser et rigt udvalg af billeder fra jordomrejsens smukkeste og grimmeste steder. Og om vores tro på elektricitet til fremtidens transport. I hele verden har folk en optimistisk forventning til fremtidens elbiler, og Kina står lige på spring. Grønne er den første elbil som har kørt jorden rundt. Og vi er stolte over at kunne give Danmark den rekord.

GROENNE I KINA

I foredraget fortæller vi hvordan vi satte os et dristigt mål, og hvordan vi kæmpede for at nå det. Vi ville bevise at en elbil kunne køre jorden rundt. Ingen havde gjort det før. Var det muligt? Følg med på vores et år lange eventyr!

Nervepirrende forberedelser, sommer i Rusland med ekstrem hede og skovbrande, elbilen brød sammen i Sibirien, farlige situationer i Mongoliets ørken, Kinas millionbyer og verdensudstillingen i Shanghai, hvor elbilen blev udstillet. Fra Kina gik rejsen tværs over USA hvor vi måtte klare snestorme og isnende kulde - og var tre generationer i elbilen. Et højdepunkt på sidste etappe var at deltage i Monte-Carlo Rally for elbiler.

Et nyt underholdende og inspirerende foredrag om at gøre drøm til virkelighed - og sætte en verdensrekord.

Rejsen har givet genlyd internationalt og vi har været i fjernsynet i alle de lande vi har kørt igennem. Det er vores håb at vores historie kan inspirere til at skabe en renere fremtid. Aldrig har der været så stor interesse for elbiler som nu.
Vi har holdt foredraget for fulde huse på biblioteker, efterskoler, fagforeninger, bilklubber, forsamlingshuse og energiselskaber, og fortalt om rejsen i TV og radio.

bog dabookbook

Book foredraget

Please type your full name.
Invalid email address.
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Please tell us how big is your company.
Vælg venligst en dato.
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning