motomundo

Elbilerne

lilleelbil i tivoliDet danske firma A FUTURE EV leverer ekspeditionens to Nissan Qashqai ombygget til eldrift. Qashqai Electric er den mest flexible og komfortable elbil markedet, med plads til fem voksne, 100% eldrift, og en topfart 130 km i timen. Bilerne markedsføres med en rækkevidde 200 km ved 80 km i timen. Vi medbringer en benzindrevet nød-generator i hver bil, som kan producere strøm til at oplade bilernes batterier når de ikke kører.

 

HVILKEN STRØM BRUGER VI

vindmolleGrøn energi og elbiler passer sammen. en enkelt 2,3-megawat vindmølle kan i løbet af otte timer producere al den energi en elbil behøver for at køre 30.000 kilometer rundt om jorden. Og det helt uden CO2 udledning.

Når elbilerne kører på almindelig strøm fra et kraftværk vil CO2 udledningen stadig kun være 50% af hvad en traditionel bil udleder.

Elektricitet fra atomkraft giver ingen CO2 udledning, men mange andre problemer.

Undervejs jorden rundt må vi bruge den strøm der findes, uanset om den kommer fra atomkraft, kul og olie, eller vedvarende energi som vind- eller vandkraft.

Udviklingen af elbiler sammen med vedvarende energi, kan engang i fremtiden gøre det muligt at køre helt uden forurening.