Helt Elektrisk Jorden Rundt

Pilgrim i Mekka

Med Hjalte og Nina til Cuba

I 2CV Gennem Kurdistan

Alene i Iran

Hjælper hjælpen?

Held og Lykke

På Motorcykel i det Vilde Østen

På fri fod i Sovjetunionen

Fra Cape til Cairo på motorcykel

HELD OG LYKKE

Med Emil og Ida på motorcykel gennem Sydamerika


Det klassiske foredrag om en rejse alle mente var vanvittig, men som bagefter blev en utrolig populær historie om kærlighed til børn, familiesammenhold og glæden ved at rejse. At sætte en pige på et år og hendes storebror på fem år op på to motorcykler for at begive sig ud på den et år lange rejse fra Los Angeles til Rio de Janiero, ja det var lige før vi blev anklaget for børnemishandling. Men ideen viste sig at fungere og rejsen skabte et stærkt og godt familiesammenhold.

Sydamerika er en enestående smuk verdensdel som vi oplevede fra første række på alle de vidunderlige steder vi slog lejr. Og at komme med to små lyshårede børn var nøglen til utallige latinamerikanske hjerter og hjem.

Foredraget har inspireret mange forældrer til at se deres børn, ikke som en forhindring, men tværtimod som en herlig mulighed for at opleve verden. Ikke nødvendigvis ved at rejse på motorcykel, men på den måde som passer hver enkelt familie.

Et to timers show med lysbilleder og musik, inklusive pause, fremvisning af dragter og andet fra Sydamerika, samt spørgsmål og svar. Vi medbringer selv apparatur, arrangøren sørger for lærred og mørklægning.


Læs mere om BOGEN

Book foredraget!