Helt Elektrisk Jorden Rundt

Pilgrim i Mekka

Med Hjalte og Nina til Cuba

I 2CV Gennem Kurdistan

Alene i Iran

Hjælper hjælpen?

Held og Lykke

På Motorcykel i det Vilde Østen

På fri fod i Sovjetunionen

Fra Cape til Cairo på motorcykel

HELT ELEKTRISK JORDEN RUNDT


I vores nye foredrag HELT ELEKTRISK JORDEN RUNDT fortæller vi om at forfølge et stort personligt mål, om strabadser og udfordringer, om den store vidunderlige verden vi har oplevet og om de mennesker vi mødte i Rusland, Kina, Mongoliet, USA og Europa. Vi har taget hul på fremtiden og prøvet noget ingen andre danskere har prøvet.

Starten gik i København den 25 juni 2010. Ville det lykkedes for os at blive de første der kørte jorden rundt i en rigtig elbil? Tilskuerne kommer med fra begyndelsen, hvor vi døjede med alverdens strabadser og tekniske problemer, en bil der brændte, med biler som ikke ville lade, elstik der smeltede og sikringer der sprang. Efter ekstrem hede i Rusland, problemer med at finde strøm i Sibirien og farlige situationer i Mongoliet nåede vi Kinas millionbyer og verdensudstillingen i Shanghai, hvor elbilen blev udstillet ved siden af den lille havfrue. Fra Kina gik rejsen til USA hvor snestorme og isnende kulde ventede. Elbilen vakte kolossal nysgerrighed på Amerikas største biludstilling i Detroit. Sidste etappe af jordomrejsen startede i Spanien. Et højdepunkt var at deltage i Monte-Carlo Rally for elbiler.

Vi fortæller også om mødet med mange forskellige mennesker kloden rundt og viser et rigt udvalg af billeder fra jordomrejsens smukkeste og grimmeste steder. Og om vores tro på elektricitet til fremtidens transport. I hele verden har folk en optimistisk forventning til fremtidens elbiler, og Kina står lige på spring. “Grønne” er den første elbil som har kørt jorden rundt. Og vi er stolte over at kunne give Danmark den rekord.

Vi har holdt foredraget for fulde huse på biblioteker, efterskoler, fagforeninger, bilklubber, forsamlingshuse og energiselskaber, og fortalt om rejsen i TV og radio.

Vi kommer gerne i vores jorden rundt-elbil og viser den frem. Et arrangement tager normalt to timer med billedshow, fremvisning af ting fra rejsen og spørgsmål, og kan tilpasses jeres ønsker.


Læs mere om BOGEN

Book foredraget!