Helt Elektrisk Jorden Rundt

Pilgrim i Mekka

Med Hjalte og Nina til Cuba

I 2CV Gennem Kurdistan

Alene i Iran

Hjælper hjælpen?

Held og Lykke

På Motorcykel i det Vilde Østen

På fri fod i Sovjetunionen

Fra Cape til Cairo på motorcykel

MED HJALTE OG NINA TIL CUBA

Hvad sker der i Castros Cuba?


NYHED!
Eventyrerne Hjalte Tin og Nina Rasmussen har igen været ude og smage på verden. Som de første danskere har de kørt hele Cuba rundt på motorcykel. En 4000 kilometer lang, glad og livsbekræftende oplevelse i et vidunderligt klima.

De fortæller i deres nye foredrag om Cuba, der er fyldt med venlige og åbne mennesker. Takket være revolutionen i 1959 er der i modsætning til andre latinamerikanske lande gratis skoler og det bedste sundhedsvæsen i Latinamerika. Men cubanerne er også menneser der er frustrerede over et trægt system. Det fik Hjalte Tin og Nina Rasmussen selv at mærke. De havde i forvejen sendt deres motorcykel til Cuba, en russisk veteranmotorcykel fra 1958, men det kunne ikke lade sig gøre at få den udleveret i Havanna.

Først da en lokal motorcykel-entusiast gik ind i problemet fik de det afgørende stempel i papirerne. Så gik det løs over bjerge, langs vidunderlige tropiske strande og gennem gamle, koloniale byer. Hjalte Tin og Nina Rasmussen fortæller med indsigt og engagement om livet på en tropeø som endnu er ukendt for de fleste, men stadig flere danskere opdager er et herligt rejsemål.

Et personligt og underholdende to timers show med både Nina og Hjalte eller én af dem. Farvestrålende digitale billeder, fremvisning af souvenirs og andet fra Cuba, samt spørgsmål og svar. Hjalte og Nina medbringer selv apparatur, arrangøren sørger for lærred og mørklægning.


Book foredraget!