Helt Elektrisk Jorden Rundt

Pilgrim i Mekka

Med Hjalte og Nina til Cuba

I 2CV Gennem Kurdistan

Alene i Iran

Hjælper hjælpen?

Held og Lykke

På Motorcykel i det Vilde Østen

På fri fod i Sovjetunionen

Fra Cape til Cairo på motorcykel

PÅ MOTORCYKEL I DET VILDE ØSTEN

Malaysia, Indonesien, Ny Guinea og Australien


En motorcykel-familierejse på tværs af ekstreme kulturelle kontraster: med start i det velordnede kinesiske Singapore, gennem det islamiske Malaysia og Sumatra til det buddistisk prægede Java, videre med fragtskib til det kristne og animistiske Timor og helt ud til det vilde, voldsomme og fantastiske Ny Guinea og tilsidst ned til det venlige europæiske Australien. Motorcykler til lands, til vands og i luften var en helt speciel udfordring. På Ny Guinea måtte vi flere gange skille motorcyklerne ad for at læsse dem på små fly der kunne bringe os videre til den næste strækning bjergvej i det indre af tropeøen, hvor bjergene er så høje at de er dækket af evig sne.

Emil og Ida var selvfølgelig med igen. Og denne gang havde Emil skolebøger med. Hør også om hvordan man kombinerer skolegang med fjernrejser.

Et to timers show med lysbilleder og musik, inklusive pause, fremvisning af dragter og andet fra rejsen, samt spørgsmål og svar. Vi medbringer selv apparatur, arrangøren sørger for lærred og mørklægning.


Læs mere om BOGEN

Book foredraget!